Teollisuustie 16
96300 Rovaniemi
Puhelin 016 - 366 296
mainostaso@mainostaso.fi
AAA Luottoluokitus Suomen Vahvimmat

Auto vaihtaa väriä teippaamalla.

Auton värin vaihtoon ei tarvita enään peruuttamatonta ja lopullista maalauskäsittelyä. Auto voidaan yliteipata.
 
Sähkötapio Oy on yritys, joka uskoo, että osaaminen ja ammattitaito pitää myös näkyä. Yrityksen autot ovat ilmeen mukaisesti hopean värisiä. Uusimman autonsa Sähkötapio päätti teippauttaa maalaamisen sijaan.

Jos ja kun autosta joskus luovutaan, poistamalla teipit saadaan maalipinnaltaan virheetön auto, joka tarkoittaa parempaa jälleenmyyntiarvoa. Kannattaa myös huomata, että mm. Leasingautoja ei edes saa ylimaalata. Tällöin yliteippaus on vaihtoehto. Nykyiset teipit taipuvat osaavissa käsissä uskomattoman hyvin.

Messut

Messut ja erilaiset tapahtumat ovat merkittävä osa Mainostason tuotantoa. Vuoden aikana tehdään useammat kymmenet messut.  Me tiedämme mitä messuilla voi, saa ja pitää tehdä. Olemme Pohjoiskalotin johtavan alan yrityksen MSP Eventin yhteistyökumppani.

Autot

Autoteippaus on taitolaji. Nykyiset teipit antavat todella mielenkiintoisia mahdollisuuksia, josta yliteippaus mainio esimerkki.

Auto voidaan teipata vaikka ympäri valokuvalla. Uusi 3D-laminaatti antaa mahdollisuuden oikein käsiteltynä teipin venyttämisen syvimpäänkin pokkaukseen ja kun teipin muistin "tappaminen" tehdään oikein, se myös pysyy siellä. Muistin "kuoleminen" varmistetaan lasermittarilla.

Kilvet

Olipa kysymys isosta tienvarsikilvestä tai oven-pielen alumiiniopasteesta ja kaikesta siltä väliltä, on työ hyvin tuttua Mainostasolle.

 
123
1234
 
 
Grafu Oy